Grohe Blue Pure starterskit

Grohe
 • Beschrijving
 • Meer details

keukenkraan inclusief filter en karaf

Grohe Blue Pure starterskit bevat de keukenmengkraan, filter en een glazen karaf.

Filter:

De natuur heeft een effectief systeem voor perfect water: de aardelagen en rotsen filteren het water en geven het een unieke, pure smaak.

Het filtersysteem werkt op een gelijke wijze: het water wordt in 4 fasen gezuiverd om het een nog betere smaak te geven.

Ongewenste stoffen als chloor, die de smaak beïnvloeden, worden verwijderd voor heerlijk, zacht water voor het maken van een smaakvolle kop thee of soep of voor een heerlijk glas water.

Kleine deeltjes en metalen worden gefilterd en het kalkgehalte wordt verlaagd, wat de levensduur van boiler en kraan ten goede komt.

 1. Het voorfilter
  Verwijdert het grove vuil uit het water.
 2. Ionenwisselaar
  Reduceert metalen als lood en koper.
 3. Koolstoffilter
  Verwijdert storende reuk- en smaakstoffen.
 4. Fijnfilter
  Verwijdert het allerlaatste vuil.
Door het unieke GROHE Blue® watersysteem komt er vers en heerlijk gefi lterd water direct uit je keukenkraan, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een LED-display op de greep van de kraan geeft aan wanneer je het waterfi lter moet vervangen. Het licht gaat knipperen wanneer de fi ltercapaciteit minder is dan 10%. Het filter gaat tot 12 maanden mee, heeft een capaciteit van 600 liter en kan worden aangepast aan de hardheid van het water.

De twee aparte waterkanalen in de uitloop en de innovatieve mousseur voorkomen dat het gefilterde water in contact komt met het ongefilterde water.

GROHE Blue
Waterkanalen en bediening
 1. GROHE Blue® gefilterd water
 2. Normaal, ongefilterd water
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__