hoesch design spectra bad 123badkameroase

Baden

BadkamerOase biedt baden aan in vele verschillende vormen, maten en stijlen. Het aanbod van de badkamer accessoires is zeer uitgebreid en gevarieerd. Voor iedere badkamer bieden we geschikte sanitair accessoires aan. Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals, neem dan contact op met 053 - 852 4920 of stuur een email naar info@badkameroase.nl

 

Een badkuip is een kuip, groot genoeg voor één persoon om zich zittend of liggend in te baden. Vaak is bij de badkuip een douche gemonteerd en kan men zich staande in bad douchen waarbij het wel aan te bevelen is als er geen glazen afscheiding wand aanwezig is een douchegordijn te gebruiken.
Oorspronkelijk werden badkuipen van hout gemaakt, maar dat materiaal leent zich slecht voor gebruik in een vochtige omgeving. Badkuipen kunnen zijn gemaakt van steen of, maar ijzer is het meest gebruikte materiaal. Vroeger was het ijzer vaak verzinkt, maar emailleren is een gebruikelijker manier om het ijzer tegen corrosie te beschermen. Vroeger stonden badkuipen op poten die vaak waren versierd ("leeuwepoten"); tegenwoordig zijn badkuipen meestal ingebouwd, wat het schoonmaken een stuk vereenvoudigt.
In een badkuip zit altijd een overloopbeveiliging zodat als men vergeet de kraan te sluiten het water boven de overloop beveiliger gelijk de afvoer in gaat en voorkomen wordt dat het bad overstroomt.
Meestal zijn de baden ongeveer 1 meter 80 lang maar in het buitenland vaak minder zodat het voor lange mensen niet altijd mogelijk is geheel liggend het bad te nemen.
Tegenwoordig zijn er luxe badkuipen, de zogenaamde bubbelbaden, die voorzien zijn van een motor en uitblaas gaten om het water in beweging te brengen.

!

Duscholux Ancona 110/112 bad

!
Acryl bad
Normaal 642,-

Duscholux Ancona 118 bad

!
Acryl bad, Recht Free-line.
Normaal 808,-

Duscholux Ancona 242 Vario bad

!
Acryl bad
Normaal 879,-

Duscholux Ancona Trend 225 / 226

!
Acryl bad
Normaal 836,-

Duscholux Portofino 113/115

!

Acryl bad

Normaal 1116,-

Duscholux Smartline 38

!
Acryl duo bad
Normaal 686,-

Duscholux Smartline 34 bad rechthoek

!
Acryl bad
Normaal 355,-

Duscholux Smartline 35 bad rechthoek

!
Acryl bad
Normaal 366,-

Duscholux Smartline 36 bad rechthoek

!
Acryl bad
Normaal 366,-

Duscholux Smartline 37 bad rechthoek

!
Acryl bad
Normaal 371,-