pandomo 123badkameroase

Pandomo

PANDOMO® is een cementgebonden stuc, een echte betonlook. Het  is een exclusief product.  Het heeft een strakke en glansende uitstraling. Het is naadloos en voelt glad aan. Het is in vele kleuren te maken. De structuur van de is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde. Het is makkelijk te onderhouden, met een vochtige doek of zeep kunt u de PANDOMO® wanden schoonmaken.

Met PANDOMO® Wall worden wanden hoogwaardige vormgevingselementen met een individuele sfeer. En dat bij hoge functionaliteit: de met steenolie behandelde oppervlakken zijn diffusieopen en niet gevoelig voor vetvlekken en vuil. Verontreinigingen kunnen meestal eenvoudig worden afgewassen.

Dit stucwerk is de nieuwste trend voor wandafwerking en voor badkamer ruimtes, toilet ruimtes maar ook andere ruimtes in uw woning.

PANDOMO® Wall biedt een grote hoeveelheid aan variatiemogelijkheden. Het basismateriaal kan met PANDOMO® kleurconcentraten worden ingekleurd. Structuren kunnen worden ingewerkt en kleurvlakken voegloos naast elkaar worden opgezet. Ook elementen van andere materialen kunnen worden geïntegreerd.

 

Download:

Pandomo Wall

Pandomo Colours

 

Klik op onderstaande regel voor een offerte aanvraag en ontvang een passende offerte binnen 24 uur.

Neem contact met ons op >>