grohe logo 123badkameroase

Grohe Blue

 

BadkamerOase levert o.a sanitair van Grohe Blue. Voor vragen belt u met 053 - 852 49 20 of stuur een email naar info@badkameroase.nl

Wij hebben de luxe dat ons drinkwater direct uit de kraan komt. De meesten van ons gebruiken kraanwater om eten te koken en koffie of thee te zetten maar als we een glas water willen, kiezen we toch meestal voor mineraalwater uit flessen. Niet echt praktisch en zeker niet milieuvriendelijk. Investeer in een GROHE Blue® watersysteem en je hebt op ieder moment direct de beschikking over heerlijk gefilterd water.

GROHE Blue® Chilled & Sparkling combineert de moderne designkraan met een hoogwaardig filter, maar hij blijft net zo makkelijk in gebruik als een gewone keukenmengkraan. De rechtergreep van de kraan is voor het normale koude, warme en gemengde water. De linker greep met de gekleurde LED-display gebruik je om het koolzuurgehalte van het gefilterde en gekoelde water te regelen.

De kraan is afgewerkt met GROHE StarLight® chroom. Door de twee aparte waterkanalen in de uitloop komt het gefilterde water nooit in aanraking met het ongefilterde water. 
!

Grohe Blue Pure starterskit

!
keukenkraan inclusief filter en karaf
Normaal 565,-

Grohe Blue Filter

!
filter voor Grohe Blue
Normaal 63,-

Grohe Blue Karaf

!
karaf voor Grohe Blue
Normaal 42,93

Grohe Blue Chilled & Sparkling starterkit

!
Chilled & Sparkling starterkit
Normaal 1778,

Grohe Blue Minta Chilled and Sparkling starterkit

!
Chilled and Sparkling starterkit
Normaal 1778,