villeroy & boch logo 2 123badkameroase

Villeroy & Boch O.novo

 

BadkamerOase levert o.a sanitair van Villeroy and Boch O.Novo. Voor vragen belt u met 053 - 852 49 20 of stuur een email naar info@badkameroase.nl

 

O.novo maakt het u gemakkelijk bij uw keuze. Want de nieuwe badkamercollectie is modern, bijzonder flexibel en hoogwaardig – voor een verrassend aantrekkelijke prijs. Met O.novo kan iedereen een inrichting naar wens maken. De consequent op elkaar afgestemde collectie biedt een bijna oneindige diversiteit van modellen – als in-, onder- en voorbouwwastafel.

Karakteristiek kenmerk van de badkamercollectie O.novo is de ovale vorm, die met de gevarieerde wastafelvarianten moderne helderheid in de badkamer brengt. De wc’s met waterbesparende Aquareduct technologie overtuigen door hun hoge functionaliteit en de frisse vormgeving. Bijzonder geraffineerd is de innovatieve, verborgen bevestiging van de staande wc’s en bidets, die de fraaie vormgeving perfect tot haar recht laat komen. O.novo kan uitstekend worden gecombineerd met het meubelprogramma Frame to Frame.

!

Villeroy and Boch O.novo bad

!
bad
Normaal 497,-

Villeroy and Boch O.novo wastafel compact 60cm

!
wastafel compact 60cm
Normaal 136,-

Villeroy and Boch O.novo wandcloset

!
wandcloset
Normaal 197,-

Villeroy and Boch O.novo closetzitting softclose

!
closetzitting softclose
Normaal 102,-

Villeroy and Boch O.novo wastafel compact 60cm

!
wastafel compact 60cm
Normaal 108,-

Villeroy and Boch O.novo urinoir

!
urinoir
Normaal 479,-

Villeroy and Boch bevestigingsset voor urinoir

!
bevestigingsset voor urinoir
Normaal 44,-