Kranen

Kranen

Bruisend bronwater uit de kraan GROHE Blue

Pure is een goed alternatief voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijk water zonder koolzuur. Met de filtertechnologie van GROHE Blue® verander je gewoon kraanwater in vers water door alle stoffen eruit te halen die de smaak negatief kunnen beïnvloeden. De kraan heeft twee apare waterkanalen, een voor gefilterd water en een voor ongefilterd water. De kraan is afgewerkt met GROHE GROHE StarLight chroom. Door de twee aparte waterkanalen in de uitloop komt het gefilterde water nooit in aanraking met het ongefilterde water. Het GROHE Blue filter heeft een capaciteit van 600 liter water en kan eenvoudig vervangen worden. Investeer in een GROHE Blue watersysteem en je hebt op ieder moment direct de beschikking over heerlijk gefilterd water.

Voor meer informatie klik hier: Grohe blue

 

Kokend water uit de kraan
GROHE Red
Eén kraan voor koud, warm en kokend heet water.

Kokend heet water. Vroeger moest je eerst een ketel water opzetten, maar nu komt het direct uit de keukenkraan. Het innovatieve GROHE Red systeem houdt drie tot zes liter water (afhankelijk van het type boiler) voortdurend aan de kook. Het water is op ieder moment beschikbaar voor gebruik.


Voor meer informatie klik hier: Grohe Red

Design

De ideale keukenkraan is een goede combinatie van design en functie. Hij moet de blikvanger van je keuken zijn en heel gemakkelijk zijn in het gebruik, zelfs als je handen vet zijn. Een soepele bediening is belangrijk voor de nauwkeurige instelling van waterhoeveelheid en temperatuur.
In een minimalistische keuken kies je beter voor een ééngreepsmengkraan met strakke lijnen. In een traditionele keuken komt een tweegreepsmengkraan beter tot zijn recht. Uittrekbare handdouches en mousseurs maken het schoonmaken en bereiden van voedsel gemakkelijker dan ooit. Het water komt precies waar jij het hebben wilt.

Eengreepsmengkranen
Eengreepsmengkranen kan je met één hand bedienen om de waterhoeveelheid en -temperatuur te regelen. Keramische schijven in de kraan zorgen voor een uiterst soepele bediening.

Tweegreepsmengkranen
Het klassieke design van tweegreepsmengkranen past vooral in een traditionele keuken. Deze worden gemonteerd op een ééngatsgootsteen of aanrechtblad en hebben twee verschillende grepen om warm en koud water te bedienen.

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn er in vele soorten. Er is enorm veel keuze en veel verschil in de kwaliteit, prijs en design. Wij helpen u graag om de juiste inbouwkranen te zoeken die bij uw wens passen.
AfwerkingenRoestvrij staal en chroom passen bij vrijwel alle keukens. Chroom brengt licht in de badkamer. Roestvrij staal is robuust en hygiënisch. Het bemoeilijkt bacterievorming en -verspreiding.


Waar moet je op letten?

Let op dat de kraan een solide metalen kraanlichaam (messing of roestvrij staal) heeft, keramische schijven en een goede chroomlaag. Een degelijke kraan gaat een leven mee, dus kies een tijdloos model. Goedkoop is duurkoop, want hoogstwaarschijnlijk heb je sneller een nieuwe kraan nodig. Als je een klein budget hebt, probeer dan op andere dingen te besparen. En kies een kraan met garantie - dit laat zien dat de fabrikant zeker is over zijn product.

Neem contact met ons op >>